Werkwijze

123Energie geeft particulieren de mogelijkheid om zonnepanelen te leasen tegen een voordelig maandbedrag. Er zijn drie voorwaarden die hiermee in verband staan. Het is belangrijk dat u over uw eigen woning beschikt, een minimaal dakoppervlakte heeft van 14m2 en dat het dak op het Zuid-Oosten, Zuiden of Zuid-Westen is gericht. Als u aan deze drie eisen voldoet, kunt u direct starten met het leasen van zonnepanelen van 123Energie.nl.

Voordelen 123Energie

Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft liggen, draagt u automatisch bij aan een beter milieu. Door het opwekken van zonne-energie met de zonnepanelen van 123Energie geniet u namelijk van een aantal voordelen.

Geen investering

Normaliter kost het overgaan op zonne-energie flink wat geld, maar niet wanneer u de zonnepanelen least. Alle kosten, inclusief de installatie zijn teruggebracht naar een schappelijk overzichtelijk maandbedrag. Zodra de zonnepanelen op uw dak liggen, zijn ze aan het werk en geniet u van de voordelen.

Direct besparen en verdienen

Wanneer u zonnepanelen least bij 123Energie, heeft u niet te maken met een terugverdientijd. Direct in het eerste jaar verdient u al aan uw zonnepanelen.

Geen onverwachte kosten

Wanneer 123Energie de zonnepanelen plaatst, bent u verzekerd van een goed geïnstalleerd systeem. Alles voldoet aan de Europese kwaliteitseisen, de montagesystemen, zonnepanelen zelf en de omvormer. Is er onverwachts toch iets kapot gegaan? We verhelpen het zo snel mogelijk en kosteloos.

Topkwaliteit zonnepanelen

123Energie staat voor kwaliteit. We werken met een goede, Duitse leverancier waarmee u zwarte zonnepanelen ontvangt, van SolarWorld en dus met een hoog vermogen.

Dankzij de zonnepanelen van 123Energie, geniet u van voordelige zonnepanelen op uw dak en draagt u bij aan een beter milieu. Zodra de zonnepanelen op uw dak liggen, maakt u gebruik van de groene energie die wordt opgewekt. De onderhoud van uw panelen is volledig voor onze rekening. U profiteert dus enkel van de voordelen!

  • Persoonlijk advies

    Het installeren van zonnepanelen is maatwerk. Wij adviseren u dan ook geheel vrijblijvend welk systeem het beste bij uw situatie past.