Zonnepanelen leasen

123Energie verzorgt verschillende zonnepaneelsystemen voor particulieren. Dat kan door ze aan te schaffen, maar er wordt ook een formule aangeboden door 123Energie om de zonnepanelen te leasen. De zonnepanelen van 123Energie zijn beschikbaar voor ieder die een eigen woning beschikt, een dakoppervlak heeft van minimaal 14m2 en gericht is op het Zuid-Oosten, Zuiden of Zuid-Westen.

Zonnepanelen leasen bij 123Energie

Bij 123Energie vinden we dat het aanschaffen van zonnepanelen simpel, leuk en makkelijk moet zijn. Daarom hebben we de ideale oplossing, namelijk het leasen van zonnepanelen. Wij regelen alles en laten u besparen op geld, tijd en moeite. Wat ontvangt u daarvoor? Een compleet zonne-energiesysteem, dat kwalitatief is afgewerkt en volledig werkend. Alle materialen zijn inbegrepen en zowel de montage, aansluiting als het onderhoud wordt voor u gedaan. Wat kost deze investering u? Enkel een maandelijks, schappelijk bedrag. De investering zelf kost u helemaal niets.

Kwaliteit

De materialen en merken die we gebruiken hebben hoge kwaliteit en een bewezen reputatie. Al onze zonne-energiesystemen zijn uitgerust met de hoogwaardige 275 Wattpiek, “All Black” zwarte zonnepanelen van SolarWorld. SolarWorld is een Duitse fabrikant en een van de meest gerenommeerde fabrikanten ter wereld op het gebied van zonnepanelen. De omvormers die we hanteren zijn Power-One en Samil, twee bekende kwaliteitsmerken.

Volledige ontzorging

Nadat u voor 123Energie heeft gekozen, profiteert u ook van onze persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat u een eigen contactpersoon krijgt toegewezen welke zorgt dat de installatie gegarandeerd binnen zes weken geregeld is. Voor vragen kunt altijd bij hen terecht, waardoor u altijd een persoonlijk en eerlijk advies kunt verwachten.

Geen terugverdientijd

Wanneer u kiest voor een koopsysteem, heeft u naast de investering zelf, altijd te maken met bijkomende kosten zoals technisch onderhoud. Het is daarom verstandiger om de zonnepanelen te leasen. Het leasen van zonnepanelen kent namelijk geen investering en geen terugverdientijd. Dit komt omdat u maandelijks een passend bedrag betaald, afhankelijk van de lease set. Het gevolg hiervan is dat u direct begint met het jaarlijks verdienen. Na enige tijd zijn de zonnepanelen van u, en heeft u het investeringsbedrag dat u eigenlijk kwijt zou zijn aan een koopsysteem, nog steeds op uw bankrekening staan. De leasetarieven staan namelijk vast en wanneer de leasetermijn voorbij is, zijn de zonnepanelen van u.

  • Persoonlijk advies

    Het installeren van zonnepanelen is maatwerk. Wij adviseren u dan ook geheel vrijblijvend welk systeem het beste bij uw situatie past.