Over ons

123Energie houdt van een simpele en eerlijke aanpak. Het overstappen op zonnepanelen moet namelijk enkel voordelen met zich mee brengen en geen extra werk. Bij 123Energie profiteert u enkel van deze voordelen. Wij doen namelijk de investering voor u, waardoor u de zonnepanelen least. Dus niet investeren, maar wel besparen! Daarbij garanderen we topkwaliteit en verzorgen we indien nodig ook de reparaties.

Bijdrage aan een beter milieu

Wanneer er zonnepanelen worden geleased via 123Energie, plaatsen we deze zo snel als mogelijk. De panelen werken meteen, waardoor u direct gebruikt kunt maken van deze voordelige groene stroom. U merkt dus meteen verschil op uw energierekening. Zonnepanelen verlagen daarbij ook de CO2 uitstoot van uw huishouden. Wanneer er zonnepanelen op uw dak liggen, draagt dit ook bij aan het energielabel van uw huis. Sinds 1 januari 2015 is iedereen verplicht om een energielabel te hebben bij de verkoop of het verhuren van een huis. Een beter energielabel zorgt dus voor meer waarde voor uw woning. Tot slot daalt uw energierekening meteen, omdat u zelf groene stroom opwekt.

123Energie heeft jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen op daken van particulieren. Geniet van de voordelige constructie om zonnepanelen te leasen, groene stroom en een lage energierekening!

Heeft u graag advies over de pakketkeuze, prijzen, het plaatsen, het onderhoud of andere vragen? Wij helpen u graag.

  • Persoonlijk advies

    Het installeren van zonnepanelen is maatwerk. Wij adviseren u dan ook geheel vrijblijvend welk systeem het beste bij uw situatie past.